Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isille myös.

sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Luuliikunnasta tangon tahtiin

Reippaan räntäsateen saattelemana saavuimme Tanhuvaaraan torstaina ja majoituimme Pyöreään torniin. Lomainfon ja alueen esittelyn jälkeen päästiin ohjelman pariin. Rentoutumista ja venyttelyä. Jatkoa seurasi perjantaina chiballin, kuntosalin ja lavatanssijumpan merkeissä. Ettei homma olisi mennyt liian vakavaksi kisattiin boccia- ja sisäcurlingturnaukset. Voittajien oli helppo hymyillä korvasta korvaan. Rantasaunailta discoemäntineen ja karaokeineen kruunasi päivän.

Ne jotka paremmin näkevät bongasivat Antti Ruuskasen. Raamikas entinen keihäsmestari tervehti iloisesti kaikkia. 

Lauantaina jättipallo- ja allasjumppaa. Piharastiseikkailujen jälkeen taas venyteltiin ja rentouduttiin. Nohevimmat ehtivät käydä hiihtolenkilläkin, säähän suosi sitä lajia. Ohjelmallinen ilta tarjosi kolminäytöksisen näytelmän, jonka näyttelijät olivat tietysti omasta porukasta. Bingoa ja persoonallisuuden määrittelyä piirtämällä possu. Sikasiistiä!

Latulaiset kaik' yhes' koos' palautetilaisuudesssa.
Sunnuntaina ehdimme vielä tutustua asahiin ennen kotiinlähtöä.

Kaiken tämän tiimellyksen välissä ehdimme kuitenkin käydä syömässä. Totesimmekin että heti kun opimme pelaamaan ovikorttien kanssa porteissa ja veräjissä täytyi lähteä pois.

Saimme kolmen päivän aikana paljon vinkkejä liikkumiseemme ja neuvoja kuntosaliharjoitteluun. Muistaen kuitenkin että lepo ja rentoutuminenkin ovat tärkeitä.

Kiitämme Tanhuvaaraa meille räätälöidystä ohjelmasta erinomaisine ohjaajineen, Pohjolan Matkaa turvallisesta kyydistä sekä Pogostan latulaisia iloisesta seurata. Reissu oli enemmän kuin hintansa väärti.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin hinta ja laatu kohtasivat. Kiitokset Liljalle järjestelyistä t. Mukana olleet

Lähetä kommentti