Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isille myös.

torstai 27. lokakuuta 2022

Samimatkat tarjoaa hiihtoviikkoja

Toteutamme hiihtoviikkoja Lappiin Itä-Suomen latualueen jäsenille. Länsi-lapin hiihtoviikot toteutetaan 18.-25.3.2023 ja kohteina ovat Yllästunturi, Äkäslompolo, Muonio, Enontekiö ja Kilpisjärvi. Matkaesittely ja tarkemmat tiedot tässä osoitteessa:

https://samimatkat.fi/matkat/lansi-lapin-hiihtoviikko/

Itä-lapin hiihtoviikot toteutetaan 26.3.-2.4.2023 ja kohteita ovat Luostotunturi ja Saariselkä. Kiilopään varaukset on jouduttu jo vahvistamaan ja heillä on majoitukset jo loppuunmyyty. Matka esittelyt ja tarkemmat tiedot tässä osoitteessa:

https://samimatkat.fi/matkat/ita-lapin-hiihtoviikko/

 

Molemmat ajankohdat ovat Lapissa kiivainta sesonki aikaa, joten majoituspalveluiden tarjoajien varausehdot ovat normaalia tiukemmat. Teemme majoitusvahvistukset ainoastaan varatuista paikoista ja tämän jälkeen vapaat paikat vapautuvat majoittajalle omaan myyntiin. Sesongin vuoksi majoittaja myy vapaat paikat hyvinkin pian ja uusia varauksia on lähes mahdoton saada.

Haluaisimme muistuttaa nopean varauksen tärkeydestä, että jokainen saisi toiveen mukaisen matkan ja ei tulisi myöhäisen varaus ajankohdan myötä pettymystä.

Lomakeskus Seita, Äkäslompolo on vahvistettava jo 14.11.2022 sekä Särkijärven majat, Muonio 20.11.2022. Eli näihin toivomme pikavarauksia!

Matkoille voi kysyä asiakaspalvelustamme myös pelkkää meno-paluu kuljetusta ko.kohteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti